logo besure bruin

APK Breda

Onderhoud

(Algemene Periodieke Keuring) APK in Breda

Voor de APK keuring van uw auto moet u bij Besure Automotive in Breda zijn. Wij zijn namelijk in het bezit van onze eigen werkplaats waar we deze keuring met plezier voor u uit kunnen voeren. Tijdens de APK keuring kijken wij of uw auto voldoet aan de wettelijk veiligheids- en milieueisen. Bovendien moet de keuring jaarlijks uitgevoerd worden en is het een in Europa een wettelijk verplichte keuring. Door het jaarlijks uitvoeren van de APK keuring kunnen wij met onze expertise technische mankementen in uw auto tijdig opsporen en in orde maken. Hierdoor kunt u weer met een fijn gevoel de weg op! Bel om direct een afspraak te maken of vul ons contactformulier in. Wij helpen u graag!

APK

Vanaf €35,-

KLEINE BEURT

Vanaf €100,-

GROTE BEURT

Vanaf €300,-

Onze werkplaats

Bij de APK keuring van uw auto kijken we altijd naar de volgende punten: verkeersveiligheid, milieu en registratie. Daarmee volgen we de richtlijnen van de RDW.

Voordat u uw auto naar de APK keuring brengt, kunt u zelf al een aantal punten controleren. Zo kunt u kijken of er nog voldoende profiel op uw banden zit en of deze nog voldoende op spanning staan. Ook kunt u de ruitenwissers en de verlichting nalopen. Het controleren van de oliepeil, koelvloeistof en ruitenwisservloeistof is evenals goed om vooraf te doen. 

Ook voor de grote en kleine beurt van uw auto kunt u bij ons terecht. Zo kunnen wij het totaal onderhoud aan uw auto leveren. Regelmatig onderhoud aan uw auto adviseren wij altijd. Hierdoor kunnen we mankementen vaak vroegtijdig opsporen. Voorkomen is immers altijd beter dan genezen.

apk Breda

Meer weten over Besure Automotive?

Door de jaren heen hebben we al veel ervaring opgedaan in de autobranche en mogen we ons gerust specialist noemen op het gebied van auto’s. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel dus dat zult u ook zien in het werk dat wij afleveren. We zetten graag een stapje extra om u een fijn en veilig gevoel te geven in uw auto. Onze specialiteit is het repareren en verkopen van auto’s. Dus wanneer u opzoek bent naar een specialist in Breda voor de APK keuring van uw auto, dan zit u bij Besure Automotive goed! Bel direct voor een afspraak of vul ons contactformulier in en dan nemen wij contact met u op. Wij helpen u graag veilig op weg! 

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.    onderhoud 2
    Deze website maakt gebruik van cookies en gebruikt jouw persoonlijke data om het gebruikerservaring te verbeteren.