logo besure bruin

APK Dongen

Onderhoud

(Algemene Periodieke Keuring) APK nabij Dongen

Bent u opzoek naar een autogarage die de APK aan uw auto kan uitvoeren? Bij Besure Automotive in Breda bent u aan het juiste adres. Wij zijn gevestigd nabij Dongen en nemen de APK van uw auto graag voor onze verantwoordelijkheid. Tijdens een APK kijken wij naar de technische staat van uw auto. Wij kijken hierbij of dat de auto voldoet aan de wettelijke Europese veiligheids- en milieueisen. Bovendien sporen wij met onze expertise de eventuele mankementen in uw auto op en verhelpen wij deze. Wilt u ook met een veilig gevoel in uw auto kunnen blijven stappen? Neem contact met ons op om een afspraak te maken!

APK

Vanaf €35,-

KLEINE BEURT

Vanaf €100,-

GROTE BEURT

Vanaf €300,-

Onze werkplaats

Als wij een APK uitvoeren, dan doen we dat volgens de richtlijnen van de RDW. Wij beoordelen uw auto dan op de punten: registratie, verkeersveiligheid en milieu.

Voordat u uw auto bij ons brengt voor de APK keuring zijn er een aantal punten waar u uw auto zelf op kunt controleren. U kunt bijvoorbeeld de banden nalopen of er nog voldoende spanning op staat en er nog genoeg profiel op zit. Daarnaast kunt u ook de verlichting alvast nalopen en de hoeveelheid koel- en ruitenwisservloeistof.

U kunt bij ons niet in de werkplaats niet alleen terecht voor een APK keuring, maar ook voor de grote en kleine beurt voor uw auto. Autofabrikanten adviseren namelijk om uw auto regelmatig van onderhoud te voorzien. Hierdoor heeft u langer plezier van uw auto.

APK Dongen

Meer weten over Besure Automotive?

Inmiddels hebben wij al heel wat jaren ervaring opgedaan in de autobranche en daardoor kunnen wij ons gerust specialist in de branche noemen. Wij staan voor zekerheid en doen we alles aan om u te kunnen voorzien van de beste kwaliteit. Kwaliteit staat bij ons immers zeer hoog in het vaandel. Onze specialiteit zit vooral in de verkoop en reparatie van auto’s. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op, wij zijn u graag van dienst!

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.    onderhoud 2
    Deze website maakt gebruik van cookies en gebruikt jouw persoonlijke data om het gebruikerservaring te verbeteren.