logo besure bruin

APK Etten-Leur

Onderhoud

(Algemene Periodieke Keuring) APK nabij Etten-Leur

Bij Besure Automotive nemen wij graag de APK keuring van uw auto voor onze verantwoordelijkheid. Wij zijn dé autogarage voor de APK keuring van uw auto omgeving Etten-Leur. APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en moet jaarlijks bij uw auto worden uitgevoerd. Wij kijken bij een APK keuring of dat uw auto voldoet aan de wettelijke Europese veiligheids- en milieueisen. Tijdens de keuring kijken wij naar de technische staat van uw auto en kunnen wij met onze expertise technische mankementen aan uw auto opsporen en verhelpen. Wilt u ook met een fijn gevoel de weg op? Vul ons contactformulier in of bel direct op een afspraak te maken!

APK

Vanaf €35,-

KLEINE BEURT

Vanaf €100,-

GROTE BEURT

Vanaf €300,-

Onze werkplaats

Bij het uitvoeren van een APK keuring beoordelen wij de auto op de volgende punten: verkeersveiligheid, registratie en milieu.

Voordat u uw auto bij ons brengt voor de APK keuring kunt u zelf al een aantal zaken nalopen. Zo kunt u kijken of de banden nog op spanning staan en er voldoende profiel op zit. Ook kunt uw ruitenwissers  en de verlichting controleren. Vergeet ook de hoeveelheid koel- en ruitenwisservloeistof niet na te lopen!

Bij ons in de werkplaats doen wij niet alleen APK keuringen, ook kunt u bij ons terecht voor de grote en kleine beurt van uw auto. Door u al deze opties te bieden, leveren wij het totaal onderhoud voor uw auto. Autofabrikanten adviseren om uw auto regelmatig van onderhoud te voorzien, zodat u zo lang mogelijk plezier heeft van uw auto.

APK Etten Leur

Meer weten over Besure Automotive?

Met onze ruime ervaring in de autobranche, mogen wij onszelf gerust specialist in de branche noemen. Met ons hart voor auto’s hebben wij het doel om de meeste luxe auto’s tegen de beste prijzen aan te bieden. Kwaliteit staat bij ons altijd voorop! Wij zijn vooral groot in het verkopen en repareren van auto’s. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! Wij zijn u graag van dienst!

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.    onderhoud 2
    Deze website maakt gebruik van cookies en gebruikt jouw persoonlijke data om het gebruikerservaring te verbeteren.