logo besure bruin

APK keuring Breda

Onderhoud

Algemene Periodieke Keuring (APK) in Breda

Als u op zoek bent naar een specialist voor het uitvoeren van de APK keurig van uw auto, dan moet u bij Besure Automotive in Breda zijn! Wij beschikken namelijk over een eigen werkplaats waarin wij deze keurig met plezier en vakmanschap kunnen uitvoeren. Tijdens het uitvoeren van de APK kijken we of dat uw auto nog voldoet aan de wettelijke milieu- en veiligheidseisen. Bovendien is het in Europa een wettelijk verplichte keuring die jaarlijks uitgevoerd moet worden. Door uw auto jaarlijks te laten keuren, kunnen wij met onze expertise eventuele mankementen tijdig opsporen zodat we ze op tijd in orde kunnen maken. Hierdoor kunt u altijd met een veilig gevoel de weg op. Bel om direct een afspraak te maken of vul ons contactformulier in. Wij helpen u graag!

APK

Vanaf €35,-

KLEINE BEURT

Vanaf €100,-

GROTE BEURT

Vanaf €300,-

Onze werkplaats

Tijdens de APK keuring van uw auto kijken wij naar de volgende punten: verkeersveiligheid, milieu en registratie. Daarmee volgen we de richtlijnen van de RDW.

Wanneer u een afspraak heeft staan voor de APK van uw auto, kunt u zelf al een aantal punten nalopen. De hoeveelheid profiel op uw banden en of uw banden nog voldoende op spanning staan, is immers eenvoudig te controleren. Ook de verlichting en ruitenwissers zijn gemakkelijk zelf na te kijken. Het controleren van de oliepeil, koelvloeistof en ruitenwisservloeistof is evenals goed om vooraf te doen.

Naast dat u bij ons terecht kunt voor de APK keuring van uw auto, kunnen wij ook de kleine en de grote beurt voor uw auto uitvoeren. Op deze manier kunnen wij het totaalonderhoud uit handen nemen. Regelmatig onderhoud aan uw auto zorgt dat ernstige schade kan worden voorkomen.

apk keuring breda

Meer weten over Besure Automotive?

Omdat wij al diverse jaren meedraaien in de autobranche kunnen wij ons gericht specialist noemen op het gebied van auto’s. Doordat kwaliteit bij ons altijd hoog in het vaandel staat, leveren wij werk waar we trots op zijn. We zetten nu eenmaal graag een stapje extra om u met een fijn gevoel op weg te laten gaan. Ons specialisme ligt voornamelijk in de reparatie en de verkoop van auto’s. Dus bent u op zoek naar een specialist voor de APK keurig van uw auto? Bij Besure Automotive in Breda zit u goed! Neem direct contact op voor een afspraak, dan helpen wij u graag veilig op weg!

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.    onderhoud 2
    Deze website maakt gebruik van cookies en gebruikt jouw persoonlijke data om het gebruikerservaring te verbeteren.