logo besure bruin

APK keuring Roosendaal

Onderhoud

Algemene Periodieke Keuring (APK) in Roosendaal

Bent u op zoek naar een ervaren autogarage in Roosendaal voor het uitvoeren van de APK keuring aan uw auto? Bij Besure Automotive bent u aan het juiste adres! Tijdens de APK keuring kijken wij of uw auto aan de wettelijke milieu- en veiligheidseisen voldoet. Daarnaast is de APK een Europese wettelijk verplichte keuring en moet jaarlijks bij uw auto worden uitgevoerd. Wij keuren tijdens deze moment opname de technische staat van uw auto. Door deze jaarlijkse keuring kunnen wij met onze expertise eventuele mankementen aan uw auto opsporen en verhelpen. Dit alles zodat u weer veilig op weg kunt! Vul ons contactformulier in of bel direct om een afspraak te maken.

APK

Vanaf €35,-

KLEINE BEURT

Vanaf €100,-

GROTE BEURT

Vanaf €300,-

Onze werkplaats

Als wij de APK keuring aan uw auto uitvoeren dan beoordelen wij deze op verkeersveiligheid, registratie en milieu. Geheel volgens de richtlijnen van de RDW.

Voorafgaand aan de APK keuring kunt u uw auto zelf al op een aantal zaken nalopen. Zo kunt u kijken of de banden nog op spanning staan en of er voldoende profiel op zit. Ook kunt u de verlichting en uw ruitenwissers controleren. Kijk ook zeker even of er nog voldoende koel- en ruitenwisservloeistof in de auto zit.

U kunt niet alleen bij ons terecht voor de APK keuring van uw auto, ook de grote en kleine beurt nemen wij graag voor u uit handen. Hierdoor kunnen wij het totaal onderhoud aan uw auto leveren. Regelmatig onderhoud aan uw auto wordt door alle autofabrikanten geadviseerd. Voorkomen is immers altijd beter dan genezen.

apk keuring roosendaal

Meer weten over Besure Automotive?

Doordat we inmiddels al een aantal jaar meedraaien in de autobranche kunnen wij onszelf inmiddels wel specialist noemen op het gebied van auto’s. Onze specialiteit zit vooral in de reparatie en verkoop van auto’s. Wij hebben daarnaast als doel om de meest luxe auto’s tegen de beste prijzen te kunnen aanbieden. In al onze werkzaamheden staat kwaliteit voorop en dat zult u merken aan het werk dat wij afleveren. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.    onderhoud 2
    Deze website maakt gebruik van cookies en gebruikt jouw persoonlijke data om het gebruikerservaring te verbeteren.