logo besure bruin

APK keuring

Onderhoud

(Algemene Periodieke Keuring) APK

Bij Besure Automotive zijn we in het bezit van een eigen werkplaats waar u terecht voor de Algemene Periodieke Keuring (APK) van uw auto. Tijdens een APK keuring wordt er gekeken of uw auto aan de wettelijke veiligheids- en milieueisen voldoet. De APK keuring is een Europa wettelijk verplichte keuring en moet jaarlijks bij uw auto worden uitgevoerd. Wij keuren op deze moment opname de technische staat van de auto. Door deze jaarlijkse keuring kunnen wij met onze expertise technisch mankementen in uw auto opsporen en verhelpen, zodat u weer met een fijn gevoel de weg op kunt! Vul ons contactformulier in of bel direct om een afspraak te maken. Wij zorgen dat u weer veilig de weg op kunt!

APK

Vanaf €35,-

KLEINE BEURT

Vanaf €100,-

GROTE BEURT

Vanaf €300,-

Onze werkplaats

Wanneer wij een APK keuring uitvoeren aan uw auto, dan beoordelen wij de auto op de punten: verkeersveiligheid, registratie en milieu.

Voordat u uw auto bij ons brengt voor de APK keuring kunt u zelf al een aantal zaken nalopen. Zo kunt u kijken of de banden nog op spanning staan en er voldoende profiel op zit. Ook kunt u de verlichting en uw ruitenwissers controleren. Kijk ook zeker even of er nog voldoende koel- en ruitenwisservloeistof in de auto zit.

Naast dat u bij ons terecht kunt voor de APK keuring van uw auto, kunt u ook bij ons terecht voor de grote en kleine beurt van uw auto. Op deze manier leveren wij het totaal onderhoud voor uw auto. Regelmatig onderhoud aan uw auto wordt door alle autofabrikanten geadviseerd. Voorkomen is immers altijd beter dan genezen.

apk

Meer weten over Besure Automotive?

Inmiddels draaien we al weer heel wat jaren mee in de autobranche en kunnen wij onszelf gerust specialist in deze branche noemen. Wij hebben een hart voor auto’s en hebben als doel om de meest luxe auto’s tegen de beste prijzen te kunnen aanbieden. Bovendien staat kwaliteit bij ons altijd voorop! Ons specialisme is vooral het repareren en verkopen van auto’s. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.    onderhoud 2
    Deze website maakt gebruik van cookies en gebruikt jouw persoonlijke data om het gebruikerservaring te verbeteren.