logo besure bruin

APK Oosterhout

Onderhoud

(Algemene Periodieke Keuring) APK nabij Oosterhout

Bij Besure Automotive zijn we in het bezit van een eigen werkplaats waar u terecht voor de Algemene Periodieke Keuring (APK) van uw auto. Wij zijn gevestigd in Breda, dus vanuit Oosterhout kunt u natuurlijk ook bij ons terecht voor de APK van uw auto. Tijdens een APK kijken wij of uw auto aan de wettelijke milieu- en veiligheidseisen voldoet. Wanneer wij een APK uitvoeren, keuren wij de technische staat van uw auto. Door jaarlijks deze keuring uit te voeren, kunnen wij eventuele mankementen in uw auto en verhelpen. Dit alles om u met een fijn gevoel de weg op te laten gaan! Wilt u een afspraak maken voor een APK? Vul ons contactformulier in of bel direct. Wij helpen u graag veilig op weg!

APK

Vanaf €35,-

KLEINE BEURT

Vanaf €100,-

GROTE BEURT

Vanaf €300,-

Onze werkplaats

Bij het uitvoeren van de APK bij uw auto, beoordelen wij op verkeersveiligheid, milieu en registratie.

U kunt voorafgaand aan de APK uw auto al even nalopen op een aantal punten. Denk hierbij aan het controleren van de bandenspanning en het profiel op de banden. Maar ook aan de verlichting, ruitenwissers en de hoeveelheid koel- en ruitenwisservloeistof.

Onze werkplaats is niet alleen te bezoeken voor de APK van uw auto, ook kunt u bij ons terecht voor de grote en kleine beurt van uw auto. Hierdoor kunnen wij het totaal onderhoud voor uw auto leveren. Regelmatig onderhoud aan uw auto wordt ten alle tijden door autofabrikanten geadviseerd.

apk oosterhout

Meer weten over Besure Automotive?

Met onze jarenlange ervaring kunnen wij onszelf inmiddels wel specialist in de autobranche noemen. Wij doen ons werk met grote passie voor auto’s. Bovendien staat kwaliteit daarbij altijd hoog in het vaandel! Ons specialisme is de reparatie en verkoop van auto’s. Daarbij hebben wij als doel om de meest luxe auto’s tegen de beste prijzen te kunnen aanbieden. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op, dan bespreken we samen de mogelijkheden!

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.    onderhoud 2
    Deze website maakt gebruik van cookies en gebruikt jouw persoonlijke data om het gebruikerservaring te verbeteren.