logo besure bruin

APK Roosendaal

Onderhoud

(Algemene Periodieke Keuring) APK nabij Roosendaal

Voor de APK keuring van uw auto moet u bij Besure Automotive in Breda zijn. Wij zijn namelijk in het bezit van onze eigen werkplaats waar we deze keuring met plezier voor u uit kunnen voeren. Tijdens de APK keuring kijken wij of uw auto voldoet aan de wettelijk veiligheids- en milieueisen. Bovendien moet de keuring jaarlijks uitgevoerd worden en is het een in Europa een wettelijk verplichte keuring. Door het jaarlijks uitvoeren van de APK keuring kunnen wij met onze expertise technische mankementen in uw auto tijdig opsporen en in orde maken. Hierdoor kunt u weer met een fijn gevoel de weg op! Bel om direct een afspraak te maken of vul ons contactformulier in. Wij helpen u graag!

APK

Vanaf €35,-

KLEINE BEURT

Vanaf €100,-

GROTE BEURT

Vanaf €300,-

Onze werkplaats

Bij het uitvoeren van de APK aan uw auto volgen wij de richtlijnen van de RDW en kijken we naar de punten veiligheid, milieu en registratie.

Als u uw auto APK gaat laten keuren, kunt u zelf alvast een aantal punten controleren. Zo kunt u nagaan of uw banden nog voldoende profiel hebben en de bandenspanning in orde is. Ook kunt u de verlichting en ruitenwissers nalopen. Het oliepeil en de hoeveelheid ruitenwisservloeistof en koelvloeistof kunt u zelf ook eenvoudig controleren.

U kunt niet alleen voor de APK van uw auto bij ons terecht, maar ook voor de kleine en grote beurt. Wij adviseren altijd om regelmatig onderhoud aan uw auto te verlenen, zodat we eventuele mankementen vroegtijdig kunnen opsporen. Voorkomen is immers beter dan genezen en zo kunt u met een veilig gevoeg op weg!

apk roosendaal

Meer weten over Besure Automotive?

Doordat we inmiddels al heel wat jaren meedraaien in de autobranche, kunnen wij onszelf inmiddels gerust specialist in de branche noemen. Wij hebben kwaliteit altijd hoog in het vaandel staan en dat zult u merken aan het werk dat wij afleveren. Omdat wij graag willen dat u met een fijn en veilig gevoel de weg op gaat, zetten wij graag een stapje extra. Ons specialisme is het repareren en verkopen van auto’s. Bent u opzoek naar een specialist voor het laten uitvoeren van de APK nabij Roosendaal? Bij Besure Automotive in Breda bent u aan het juiste adres. Neem contact op via ons contactformulier of bel direct om een afspraak te maken. Wij helpen u graag veilig op weg!

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.    onderhoud 2
    Deze website maakt gebruik van cookies en gebruikt jouw persoonlijke data om het gebruikerservaring te verbeteren.