logo besure bruin

Auto grote beurt

Onderhoud

Uw auto laten voorzien van een grote beurt

Met een veilig en zeker gevoel de weg op, dat willen we natuurlijk allemaal. Om dit de realiseren is het belangrijk om de grote beurt aan uw auto door een ervaren garage uit te laten voeren. Bij Besure Automotive is uw auto dan in de juiste handen! Wij zijn in het bezit van een ruime werkplaats waarin wij het onderhoud aan uw auto vakkundig kunnen uitvoeren. Uw auto laten voorzien van een grote beurt is overigens niet alleen verplicht, ook kunnen wij hierdoor eventuele mankementen vroegtijdig opsporen en verhelpen. Autofabrikanten raden regelmatig onderhoud ook altijd aan zodat uw auto de waarde langer kan behouden. Wilt u meer weten of direct een afspraak maken? U kunt ons telefonisch bereiken op 06-55556517 of u kunt ons contactformulier invullen. Wij helpen u graag veilig op weg!

APK

Vanaf €35,-

KLEINE BEURT

Vanaf €100,-

GROTE BEURT

Vanaf €300,-

Onze werkplaats

Wanneer wij de grote beurt voor uw auto uitvoeren, dan kijken wij onder onder andere naar de motorolie, oliefilter en het luchtfilter.

Daarnaast controleren wij ook de hoeveelheid koelvloeistof en ruitenwisservloeistof die aanwezig is. Indien nodig vervangen wij deze vloeistoffen of vullen wij ze bij. De focus ligt bij een grote beurt altijd op veiligheid en daarom lopen wij ook de accu, banden, verlichting, airbags en het remsysteem na.

Bij Besure Automotive kunt u ook terecht voor de kleine beurt en de APK voor uw auto. Op deze manier kunnen wij het totaal onderhoud van uw auto voor onze verantwoording nemen.

auto grote beurt

Meer weten over Besure Automotive?

Bij Besure Automotive hebben wij door de jaren veel ervaring op kunnen doen in de autobranche. Dit maakt ons echte experts binnen ons vakgebied. Dagelijks zijn wij bezig met de verkoop en het repareren van auto’s. Tijdens het uitvoeren van deze werkzaamheden staat kwaliteit bij ons altijd voorop en dit zult u ook merken in de hoogwaardige service die wij leveren.  Wilt u de grote beurt aan uw auto laten uitvoeren door Besure Automotive? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Graag tot ziens in onze werkplaats in Breda!

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.    onderhoud 2
    Deze website maakt gebruik van cookies en gebruikt jouw persoonlijke data om het gebruikerservaring te verbeteren.