logo besure bruin

Auto kleine beurt

Onderhoud

Uw auto laten voorzien van een kleine beurt?

Bij Besure Automotive is uw auto in goede handen! Wij hebben namelijk een uitgebreide werkplaats in waarin wij uw auto kunnen voorzien van een kleine beurt. Wanneer u uw auto regelmatig laat voorzien van een onderhoudsbeurt kunnen wij eventuele mankementen vroegtijdig opsporen. Hierdoor kunt u met een veilig gevoel de weg op blijven gaan. Ook zorgt het ervoor dat uw auto langer meegaat en dat de waarde langer van uw auto langer wordt behouden. Wilt u meteen een afspraak bij ons maken? Telefonisch zijn wij te bereiken op 06-55556517, maar u kunt ook ons contactformulier invullen. Wij helpen u graag zorgeloos op weg!

APK

Vanaf €35,-

KLEINE BEURT

Vanaf €100,-

GROTE BEURT

Vanaf €300,-

Onze werkplaats

Het uitvoeren van een kleine beurt aan uw auto houdt in dat wij meerdere controles uitvoeren. Wij kijken hierbij of dat er belangrijke onderdelen zijn versleten en eventueel toe zijn aan vervanging.

U kunt uw auto zelf ook al nalopen op diverse punten. Zo kunt u zelf al kijken of er nog voldoende motorolie en ruitenwisservloeistof aanwezig is. Ook kunt u de bandenspanning en de verlichting controleren.

Naast dat wij de kleine beurt voor uw auto kunnen uitvoeren, kunnen wij ook de grote beurt en de APK doen. Door al deze diensten aan te bieden, kunt u uw auto bij ons onderbrengen voor het totaal onderhoud. Hierdoor kunnen wij regelmatig het nodige onderhoud aan uw auto doen. Voorkomen is immers beter dan genezen.

auto kleine beurt

Meer weten over Besure Automotive?

Inmiddels draaien wij bij Besure Automotive al heel wat jaren mee in de autobranche. Door alle opgedane kennis kunnen wij ons gerust specialist noemen in ons vakgebied. U profiteert van deze ervaring door de hoogwaardige service waar wij u van voorzien. Wij hebben als specialisme met verkopen en repareren van auto’s en doen dit tegen de beste prijzen. Wilt u een afspraak maken voor de kleine beurt aan uw auto of voor een van onze andere diensten? Neem contact met ons op! In onze werkplaats in Breda voorzien wij uw auto graag van het nodige onderhoud!

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.    onderhoud 2
    Deze website maakt gebruik van cookies en gebruikt jouw persoonlijke data om het gebruikerservaring te verbeteren.