logo besure bruin

Grote beurt auto

Onderhoud

Grote beurt voor uw auto

Wilt u met een veilig en zeker gevoel in uw auto blijven rijden? Laat de grote beurt aan uw auto dan door ons uitvoeren! Bij Besure Automotive beschikken wij namelijk over een uitgebreide werkplaats waarin wij de grote beurt aan uw auto vakkundig kunnen uitvoeren. Naast dat de grote beurt aan uw auto verplicht is, kunnen wij door het uitvoeren van onderhoud aan uw auto ook eventuele mankementen in een vroeg stadium opsporen. Hierdoor kunt u met een veilig gevoel de weg op blijven gaan. Bovendien zorgt regelmatig onderhoud ervoor dat u langer plezier heeft van uw auto. Wilt u direct een afspraak maken? U kunt ons telefonisch bereiken op 06-55556517 of u kunt ons contactformulier invullen. Wij zorgen dat u zorgeloos op weg kunt!

APK

Vanaf €35,-

KLEINE BEURT

Vanaf €100,-

GROTE BEURT

Vanaf €300,-

Onze werkplaats

Bij het uitvoeren van de grote beurt aan uw auto controleren wij onder andere de motorolie, oliefilter en het luchtfilter.

Ook kijken we of er nog voldoende koelvloeistof en ruitenwisservloeistof aanwezig is en of deze moet worden bijgevuld of vervangen. Omdat de focus altijd op veiligheid ligt, controleren we ook de accu, banden, verlichting,  airbags en het remsysteem.

U kunt bij Besure Automotive niet alleen terecht voor de grote beurt voor uw auto, wij kunnen ook de APK en de kleine beurt voor uw auto uitvoeren. Hierdoor kunt u bij ons terecht voor het totaal onderhoud aan uw auto.

grote-beurt-auto

Meer weten over Besure Automotive?

Met onze jarenlange ervaring in de autobranche, kunnen wij ons best specialist noemen op het gebied van auto’s. Onze specialisatie ligt hierbij op de reparatie en verkoop van auto’s en wij hebben als doel om dit tegen de beste prijzen te doen. Ondanks dat wij u de beste prijs willen aanbieden, staat kwaliteit bij ons hoog in het vaandel. Dit zult u merken aan de hoogwaardige service die wij leveren. Wilt u de grote beurt voor uw auto door Besure Automotive laten uitvoeren of gebruik maken van een van onze andere diensten? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Graag tot ziens in onze werkplaats in Breda!

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.    onderhoud 2
    Deze website maakt gebruik van cookies en gebruikt jouw persoonlijke data om het gebruikerservaring te verbeteren.