logo besure bruin

Kleine beurt auto

Onderhoud

Kleine beurt voor uw auto

Is het tijd voor de kleine beurt aan uw auto? Bij Besure Automotive zijn we in het bezit van een ruime werkplaats waarin wij de kleine beurt aan uw auto kunnen uitvoeren. Door aan uw auto van tijd tot tijd een onderhoudsbeurt te laten uitvoeren, kunnen we eventuele mankementen in een vroeg stadium opsporen. Op deze manier kunt u altijd met een veilig gevoel de weg op. Daarnaast zorgt het er ook voor dat uw auto langer meegaat en de waarde langer wordt behouden. Wilt u direct een afspraak maken? U kunt ons telefonisch bereiken op 06-55556517 of u kunt ons contactformulier invullen. Wij zorgen dat u zorgeloos op weg kunt!

APK

Vanaf €35,-

KLEINE BEURT

Vanaf €100,-

GROTE BEURT

Vanaf €300,-

Onze werkplaats

Bij het uitvoeren van een kleine beurt aan uw auto voeren wij meerdere controles uit. Zo kijken wij of belangrijke onderdelen versleten zijn en eventueel vervangen moeten worden.

Voordat u de auto bij ons brengt voor een kleine beurt, kunt u uw auto al nakijken op diverse punten. Zo kunt u bijvoorbeeld zelf al kijken of er nog voldoende ruitenwisservloeistof aanwezig is en of de motorolie moet worden bijgevuld.

Wij kunnen niet alleen de kleine beurt voor uw auto uitvoeren, maar ook de grote beurt en de APK. Op deze manier kunt u bij ons terecht voor het totaal onderhoud aan uw auto. Door regelmatig onderhoud aan uw auto, gaat uw auto langer mee en gaat u altijd met een veilig gevoel op weg.

Kleine beurt auto

Meer weten over Besure Automotive?

Bij Besure Automotive hebben we al heel wat jaren ervaring in de autobranche. Door deze jarenlange ervaring voorzien wij u van hoogwaardige service. Bovendien staat kwaliteit bij ons hoog in het vaandel en dat zult u dan ook merken aan onze werkwijze. Ons specialisme is het repareren en verkopen van auto’s en wij hebben als doel dit tegen de beste prijzen te doen. Wilt u de kleine beurt aan uw auto door ons laten uitvoeren of wilt u gebruikmaken van een van onze andere diensten? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij zien u graag in onze garage in Breda!

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.    onderhoud 2
    Deze website maakt gebruik van cookies en gebruikt jouw persoonlijke data om het gebruikerservaring te verbeteren.