logo besure bruin

Over ons

Over ons

Besure Automotive

Wie zijn wij? Wij zijn Kudret Tuna en Ibrahim Doksoz, twee jonge gedreven ondernemers die successen hebben geboekt in andere branches. Door onze passie voor auto’s zijn wij zeer gedreven om de juiste auto te vinden voor elke persoon. Wij hebben een missie en dat is dat wij de meest luxe autos tegen de laagste prijs kunnen aanbieden.

Eén ding is zeker: Besure staat voor zekerheid. Bij Besure bent u ervan verzekert dat u kwaliteit krijgt. Door onze jarenlange ervaring in de automotive branche zijn wij ons nu gaan specialiseren in verkoop en reparatie van auto’s.

Over ons

Ons team

Hoofd werkplaats

De specialisatie in reparatie komt omdat wij een jonge net zo gedreven ondernemer tegen het lijf zijn gelopen die graag aan auto’s klust. Adnan Khadouri is onze werkplaats chef en werkt als het moet door tot in de late uren om klanten tevreden te houden. Hierdoor vormen wij een goed team.

Car clean specialist

Canali is nog jong maar weet alles van cardetailing, hij zorgt ervoor dat geen enkele auto naar een klant gaat zonder dat deze grondig wordt geinspecteerd en schoon wordt gemaakt. Geen kras of deuk gaat verloren aan zijn oog.

Fotografie & administratie

Veronica Wirken is een gedreven ondernemer die jarenlang als ZZP’er heeft gewerkt in automotive branche en fotografie. Zij deelt een enorme passie voor Citroen/DS auto’s.

Marketing

Sabrina is onze marketing/social media adviseur, zij heeft helaas nog geen rijbewijs maar houdt ervan om bezig te zijn met auto’s.

Deze website maakt gebruik van cookies en gebruikt jouw persoonlijke data om het gebruikerservaring te verbeteren.